čtvrtek 7. listopadu 2013

Můj běžecký říjen

Cesta byla suchá, místy mokrá ... občas mlha.

Po chudším září, jsem si v říjnu udělal objemový rekord, měl jsem i největší průměrnou vzdálenost běhu (v tomto roce a vlastně i celkově). Takže docela spokojenost. Navíc jsme začal pravidelně 1 x týdně plavat, tak snad mi to vydrží...
Čísla:
  • běh: 173,3 km (převýšení +- 2 534 m, průměrná délka běhu 17,3 km)
  • plavání: 6 700 m (268 bazénů, plavu "jen" prsa - nic jiného neumím...)
Jak je mým zvykem, nejsem schopen řídit se tréninkovým plánem, tempem či tepovkou, takže jsem si dal jen jeden "tréninkový" běh (21 km), kdy jsem se snažil si držet tepovku do 75%, jinak "standardně" dle pocitu...a pokud byl čas a síly tak hlavně co nejdál :-)

Asi nejpovedenější běh byla sázavská třicítka - kdy jsem konečně trochu prozkoumal pravý břeh Sázavy směrem z Českého Šternberka domů. Ale je potřeba si to dát alespoň ještě jednou :-) neb jsem sem tam kufroval a seběhl z turistických značek. Běh je zde:

(detail lze přepnout na "metrické")

Občas jsem se při běhání i zastavil, samozřejmě ne že by mě došly síly :-), ale abych si vyfotil něco hezkého, tak tady je pár říjnových fotek (na kliknutí lze zvětšit):

seběh Bělokozly -> Ledečko - ranní slunko se v kapkách zrcadlilo o 106

pohled k Ratajím - koník Toník se pásl v ranním oparu

Tak běhu zdar !

RS

2 komentáře:

  1. Moc hezky fotky... Ja kdyz zakufruju.. [a ze je to casto:)..] .. tak mam vzdycky chut si tu cestu probehnout znova...proste znova objevovat, kam vlastne vede ta leva/praca cesta... objevovat a nachazet skryte stezky a pohledy...
    tak at se dari.. 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, díky, hlavně jsem při běhu (ráno) objevil pohledy, které bych "normálně" neuviděl ... než se rodina vypraví - tak koně už jsou napasený :-)

      R.

      Vymazat